Uiterlijk

Vechtsportkleding

posted by Erik May 12, 2016 0 comments
1008_fighter_glove_red

De vechtsportkleding is erg belangrijk voor een vechter. Het moet fijn zitten en je moet bewegingsvrijheid hebben. Een vechter moet tijdens de wedstrijd alleen een broekje en een handschoen hebben. Maar tijdens de trainingen hebben ze ook een shirt aan. Het shirt en het broekje moet fijn zitten voor de vechter, de handschoenen zijn eigenlijk het allerbelangrijkste voor een vechter het moet fijn zitten en de maat moet gewoon goed zijn. Verder zijn er nog kleine dingen zoals een bitje dat beschermd je tanden natuurlijk en een tokje en dat is ter bescherming van het geslachtsdeel van de man. En daarom moet je de juiste producten kiezen en met een fijn gevoel de strijd aan gaan. Op Fightwearstore.nl heb je de beste vechtsportkleding online.

De handschoenen

De bokshandschoenen zijn nou de allerbelangrijkste wat er is voor een vechter. Het moet de juiste maat hebben en ook nog is fijn zitten voor de vechter. Er zijn verschillende soorten merken maar de beste merken zijn tegenwoordig Venum, joya en Booster deze merken worden veel gedragen door beroemde vechters en heeft gewoon de beste kwaliteit. De handschoen beschermt eigenlijk je hand en het is verplicht aan te doen. Het wordt gemaakt van een speciale stof en de maten zijn gebaseerd op het gewicht van een vechter. Er zijn in totaal 9 maten handschoenen.

De verschillende soorten vechtsporten

Er zijn tientallen verschillende vechtsporten maar de bekendste is toch wel boks, kickboks, Mma, muay thay en karate. De bokser mogen alleen hun handen gebruiken en is een zeer tactische sport waarbij de co÷rdinatie erg belangrijk is en zij vechten op speciale schoenen. De mma is de enige sport waarbij alles is toegestaan je mag letterlijk elke techniek gebruiken, en de handschoenen zijn heel erg dun dus de stoot komt harder aan. Simpel gezegd is mma gewoon elke vechtsport in een. En de andere genoemde sporten zijn bijna hetzelfde het wordt op blote voeten gespeeld en er zijn natuurlijk veel regels wat je wel en niet mag gebruiken. Kickboks broekjes zijn speciale broeken die je kunt gebruiken tijdens het beoefenen van een vechtsport.

Vergelijkbare blogs

Leave a Comment