Mode

Kwaliteitswaarborg bij overhemden

posted by Erik May 4, 2018 0 comments
Fashion wilde chiffon overhemd

Desoto is een Duits overhemden merk met een kwaliteitswaarborg waar je van op aan kunt. Dit merk heeft een filosofie: Het creŽren van overhemden die het mogelijk maken om je lekker vrij in te bewegen. Desoto overhemden moeten niet voelen als een harnas, maar voelen als een tweede huid zeggen de ontwerpers. Er netjes uitzien ťn je comfortabel voelen gaat bij Desoto per definitie hand in hand. Mooie bijkomstigheid is ook de duurzame inslag die het overhemdenlabel Desoto heeft. Alle kledingstukken zijn van ecologisch gecertificeerde afkomst, waardoor je als drager van Desoto overhemden met een schoon geweten en met aandacht voor de natuur kunt leven. Bovendien is de productieketen geheel in Europa gevestigd, waarmee de productie beter controleerbaar volgens de juiste ethisch verantwoorde standaarden worden geproduceerd. Kortom, er zijn een en al voordelen.

Eigentijdse prints kenmerkend voor Desoto

De collectie van Desoto is zeer kenmerkend.† Allereerst is er de zogeheten NOS-collectie, die ondanks de naam weinig met het journaal te maken heeft. Het is de Never Out Of Stock-serie. Dit zijn Desoto overhemden die een vaste pasvorm hebben en hier en daar qua kleur wisselen met de trendkleuren van het seizoen. De witte en zwarte modellen, naast andere basistinten, zijn er natuurlijk altijd. Verder heeft het label jerseyshirts, en overhemdmodellen van klassieke materialen in eigentijdse prints en dergelijke.

Prachtig Jersey overhemd

De overhemden van het merk Desoto zijn een combinatie van lang nadenkwerk over pasvormen, kwaliteit en design. Dit resulteerde in een nieuw soort overhemd het Desoto jersey overhemd. De unieke raglanmouw snijtechniek zorgt ervoor dat het overhemd vrij is van irritatie. De zomen zijn namelijk van de schouders naar het rugpand verplaatst. Het enorm comfortabele shirt is zowel casual als formeel te dragen. De overhemden zijn gemaakt van 100% katoen met een jersey kwaliteit waardoor de overhemden aanvoelen als casual T-shirts maar eruit zien als business overhemden. De overhemden van Desoto zijn strijkvrij zonder dat hier speciale chemicaliŽn aan zijn toegevoegd. Laat je Desoto overhemd drogen aan een wasrek en draag deze hierna direct, strijken is bij deze overhemden namelijk niet nodig!

Vergelijkbare blogs

Leave a Comment