DesignModeUncategorized

Harris Tweed voor elke gelegenheid

posted by Erik October 13, 2015 0 comments

harris_tweed_blazer_square
Wanneer u als man op zoek bent naar goede kleding, dan moet u soms best even zoeken. Maar u bent waarschijnlijk nog niet bij Kars Potze mannenmode geweest. Kars Potze heeft een groot assortiment aan verschillende grote merken. Harris Tweed is een van deze merken. Wilt u goed voor de dag komen op een zakelijke bespreking of vind u het gewoon fijn om er iedere dag goed uit te zien dan raden wij u aan om eens langs te komen bij Kars Potze. Zij bieden u de nieuwste collecties van onder andere Harris Tweed.

Harris Tweed certificaat

Harris Tweed stof wordt al eeuwen lang met de hand geweven in Schotland. Tweed is een naam met twee legendes. De eerste legende zegt dat het te maken heeft met de rivier Tweed, die een scheidingslijn vormt tussen Schotland en Engeland. Hier werd de stof volgens de legende als eerst geproduceerd. De andere legende zegt dat de afkomst van het woord tweel komt. Harris Tweed is niet zomaar een merk. Kleding dat het Harris Tweed certificaat mag hebben bestaat louter uit de wol van Buiten-Hebridische schapen. Deze schapen leven op de eilanden Harris Lewis, Ulst en Barra. De kleding van Harris Tweed wordt altijd met de hand geweven en is van uitmuntende kwaliteit. Kars Potze is een van de weinig winkels in Nederland die deze fantastische kleding levert.

Harris Tweed bij Kars Potze mannenmode

Kars Potze staat dan ook bekend als de modezaak voor mannen in Veendam en is daar al sinds 1995 actief. Dus bent u als man gewend om alleen het allerbeste qua kleding in huis te hebben en is uw standaard de kwaliteit van merken als Harris Tweed, kom dan gerust langs in de Kerkstraat. Kars Potze zorgt dat iedere klant met een goed gevoel de winkel verlaat. Kom dus voor Harris Tweed naar Kars Potze mannenmode.

Vergelijkbare blogs

Leave a Comment