Mode

Verdien geld met je nieuwe outfit

posted by Erik December 21, 2015 0 comments
geld

Het kopen van kleding is voor veel mensen een leuke bezigheid. Het grote nadeel van deze bezigheid is dat het bijna altijd geld kost! Via Klezzer kun je een gedeelte, of misschien nog wel veel meer, van het aankoopbedrag terug verdienen door een review te schrijven over je zojuist gekochte outfit. Je kunt natuurlijk ook een review schrijven over kledingstukken die je al een tijdje in bezit hebt.

Klezzer: Socially Verified Products

Klezzer is een community van sociaal geverifieerde producten. Voordat je een review kunt schrijven moet je eerst inloggen met een social media account. Je social media gegeven worden vervolgens getoond bij je review. Zo weten andere gebruikers wie de review heeft geschreven. Met de speciale QR code kun je ook laten zien dat je het kledingstuk of ander product daadwerkelijk in bezit hebt. Dit helpt andere mensen bij het kopen van een product en maakt de review erg waardevol.

Verdien geld met je review

Klezzer maakt gebruikt van een spaarpot. Deze spaarpot wordt elke week gevuld met geld. Dit geld wordt vervolgens aan het einde van de week verdeeld onder alle schrijvers van een review of kopersgids. Een review is een recensie over een product. In een kopersgids kun je vermelden waar je op moet letten bij aanschaffen van een product.

Omdat elke week de spaarpot verdeeld wordt onder alle schrijvers hoef je maar eenmalig een review of kopersgids te schrijven. Vervolgens krijg je aan het einde van week automatisch een aandeel uit de spaarpot zolang Klezzer online is!

Hoeveel geld je kunt verdienen is afhankelijk van de kwaliteit van de review. Per review kun je punten scoren. Het totaal aantal punten bepaalt het aandeel uit de spaarpot. Je krijgt bijvoorbeeld punten per 10 woorden, het aantal keer delen op social media en het aantal toegevoegde foto’s van het product. Lees hier hoe het werkt!

Klezzer referrals

Heb je zelf geen zin om een review of kopersgids te schrijven of is schrijven gewoon niet je ding? Met het referral systeem van Klezzer kun je ook andere mensen aanmelden en geld verdienen. Van iedereen die zich via jou aanmeld d.m.v. de referral link ontvang je vervolgens 10% over hun inkomsten. Voor meer informatie

Connect met Klezzer

Help andere mensen bij het kopen van de juiste outfit en verdien geld met het schrijven van een review of kopersgids. Door waardevolle reviews te schrijven zijn andere mensen bewuster van hun aankoop. Hoe kwalitatiever je review hoe meer je verdient. Meld je direct aan bij Klezzer en ontvang als welkomst bonus alvast één euro!

Vergelijkbare blogs

Leave a Comment