Accessoires

De pen is nog steeds even populair

posted by Erik October 4, 2016 0 comments
pen rood

Al jarenlang is de pen heel belangrijk, mensen schrijven snel wat op of vullen formulieren in. Ondanks het massale internetgebruik is de pen nog steeds even belangrijk. Vaak denken mensen dat de pen niet meer wordt gebruikt, maar dat is juist wel zo. Ook zijn er heel veel mensen die niet kunnen of willen werken met een tablet, computer of laptop. Ze schrijven liever wat op papier. Veel oudere mensen kunnen de technologie niet meer bij houden en vinden het veel eenvoudiger om wat op te schrijven. Ook is het op het internet best gemakkelijk om dingen te achterhalen. Als je iets schrijft kan iemand dat niet hacken en dat vinden mensen een fijn gevoel.

Soorten pennen

Er zijn diverse soorten pennen, hierbij kun je denken aan balpennen en vulpennen, maar ook inktpennen. Inktpennen worden meestal gebruikt bij tekenaars, je moet de pen hier telkens in het inkt stoppen om er weer mee te kunnen schrijven. De balpen is de meest gebruikte pen en hier kun je direct mee schrijven. De vulpen wordt vaak gebruikt op de bassischool als er geleerd wordt om te schrijven. Vulpennen hebben vloeibare inkt in zich, deze kun je zelf vervangen door een nieuwe inkt. De vulpen gaat dan ook het langst mee, want je kunt het telkens opnieuw gebruiken.

Een bedrukking op een pen?

Zoals je hebt gelezen wordt een pen heel vaak gebruikt en is het zeer handig. Je kunt er ook voor kiezen om een pen te laten bedrukken. Mensen doen dit niet voor persoonlijke doeleinden, maar voor het zakelijke gedeelte. De pennen bevatten vaak een logo van het bedrijf en deze wordt dan cadeau gegeven, vaak als relatiegeschenk. Als iemand een pen krijgt met het logo van een bedrijf zoeken ze het sneller op. Dit zorgt voor meer naamsbekendheid, want meer mensen kennen het. Ook is het heel handig om tijdens een vergadering een notitieboekje te hebben en een pen met bedrukking. De pen kunnen ze na afloop meenemen. Dit is eigenlijk dus ook een vorm van marketing. Je kunt ervoor kiezen om het logo op de pen te laten bedrukken, maar er zijn ook pennen die een uitklapbaar gedeelte hebben. Op zulke pennen kun je meer tekst kwijt, misschien ook wel de werkzaamheden of de unique selling points. Naast pennen kun je ook keycords bedrukken.

Bron: De pennenboer

Vergelijkbare blogs

Leave a Comment