Mode

Extra comfort met Gabor damesschoenen

posted by Erik October 14, 2016 0 comments
gabor

Ze moeten mooi zijn, lekker zitten, zowel onder een jurk of broek passen en liefst een enigszins verlengend effect hebben op de draagster zonder dat deze laatst krijgt van zwikkende enkels of pijnlijke rug. Voorwaar een hele opgave voor de ontwerper van Damesschoenen. Er komt nogal wat bij kijken. Maar Gabor doet het al zo lang dat ze weet waar de knelpunten zitten. Een combinatie van soepel leer, handgemaakte houten leesten en heel veel liefde bij zowel het ontwerpen als maken van de schoenen, zorgen ervoor dat de damesschoenen als gegoten zitten.

Een goed begin is het halve werk

Je begint je dag met je aankleden. En schoenen uitkiezen. Kies je de verkeerder schoenen, dan kan je dag zo in het water vallen. Tenminste zo kijken veel vrouwen s morgens in hun schoenenkast. Dat heeft alles te maken met uitstraling, pasvorm en zool. Je schoenen kunnen nog zo mooi, zijn maar als je bij iedere stap moet nadenken dan gaat jou energie op aan de verkeerde dingen. Ook wanneer je voeten pijn gaan doen, gaat dat ten kosten van je concentratie en dus van je prestaties. Kortom, mooie schoenen die lekker zitten zijn een boost voor je zelfvertrouwen.

Hoe maak je schoenen die lekker zitten en er toch sexy uitzien?

Vaak denken vrouwen dat comfortabele schoenen lelijke schoenen zijn. Maar je hebt ook prachtige Gabor pumps en instappers die geweldig zitten en er mooi en zelfs sexy uitzien. Bij Gabor besteden ze daar al heel lang aandacht aan. Veel voetproblemen hebben te makken met te kleine schoenen. En dan niet in de lengte, maar vooral in de breedte. Daarom vind je bij Gabor veel schoenen met brede en extra brede voet (G en H model). Best Fit (F model) is eigenlijk een innovatie van de laatste jaren die ervoor zorgt dat de schoen altijd goed zit. De innovatie zit m ook weer in een verbreding van een stukje zool.

Hovercraft in je damesschoen

In de zool zitten speciale kussentjes gevuld met lucht waardoor de voet beter ondersteunt wordt en je minder snel vermoeide voeten krijgt. Ga maar na, hoe het voelt als je de hele dag op wolken loopt. Bij Gabor noemen ze het de Hovercraft techniek.

Vergelijkbare blogs

Leave a Comment