Mode

Velvet

posted by Erik February 7, 2017 0 comments
Velvet

The nineties are back, baby! De fluweelzachte stof die in de jaren 90 veelvuldig in het straatbeeld verscheen, is terug van weggeweest. Dé modetrend van dit najaar is namelijk velvet

Velvet everything

De complete velvet suits zoals die we destijds zagen bij bijvoorbeeld filmster Austin Powers zijn misschien een beetje too much (wel héél gewaagd!), maar wij zijn zeker fan van de velvet jurkjes, enkellaarsjes en rugzakken. Yeah baby, yeah!

Velvet komt in alle mogelijke kleuren, bordeaux rood, turkoois, roze, paars, groen of blauw: alles kan met deze trend. Velvet combineer je dan ook het makkelijkst met een donkere jeans of nette pantalon. Jurkjes, blazers, sjaals en leggings: we want it all!

Vergelijkbare blogs

Leave a Comment