Accessoires

Nog even… en de lente is er weer!

posted by Erik January 9, 2018 0 comments
Afbeelding1

We zitten nog midden in de winter, maar de eerste lentecollecties hangen alweer in de winkels. Wat zijn nu de trends voor het aankomend jaar en waar kan je nu het beste de kleding kopen? Het komend jaar lijkt alles in het teken te staan van accessoires. Tassen, horloges, sieraden enzovoort. Waar je nu het beste deze producten kan kopen? Bij de veilingsite Hellospecial! Maar eerst nog even terug naar de trends..

Klassieke horloges

Waar veel mensen Horloges zien als luxeproducten, zijn er inmiddels kwalitatieve horloges in elke prijscategorie. Je hebt nu al mooi uitziende horloges van hoge kwaliteit voor een paar tientjes. Het komende jaar zal in het teken staan van de klassieke horloges. De digitale horloges zien we steeds minder terug en het klassieke analoge horloge met leren bandje is weer helemaal hot!

Afbeeldi

Andere sieraden dan normaal

Naast de kettingen, oorbellen en ringen zijn deze lente en zomer de enkelbandjes weer helemaal terug! En dan niet de enkelbandjes die je vroeger op vakantie kocht, maar enkelbandjes die eerder neigen naar een klassieke ketting. Zilver, goud en rosé goud zijn hierbij helemaal hot!

Alternatieve tassen

Zoals eigenlijk elk jaar zijn tassen enorm belangrijk om je outfit helemaal compleet te maken! Klassieke leren handtassen, maar ook zeker tassen met een eco-vriendelijk tintje zien we steeds meer. Zo zien we regelmatig heuptasjes gemaakt van een alternatief leer van bijvoorbeeld afvalproducten, zoals vissenleer.

Vergelijkbare blogs

Leave a Comment