Uncategorized

Wat zijn de kleding musthaves van 2018?

posted by Erik February 14, 2018 0 comments

Het is nu nog koud buiten, gelukkig hebben we de vorstperiode waarschijnlijk achter de rug. Op naar het mooie weer waardoor we ons weer kunnen kleden in heerlijke zomerse outfits.

Het wordt een heel kleurrijk jaar. Vooral de pasteltinten komen weer volop aan bod in de modetrends van 2018. Heerlijk toch, zeker voor in de lente en zomer!
Ook geel zul je veel gaan zien. Voor niet iedereen is dit een fijne kleur, maar als je deze kleur wel goed kan hebben, dan wordt dit jouw jaar.
Daarnaast zullen deze kleuren veel gecombineerd worden met romantische toevoegingen, zoals ruches, strikjes en bloemen. Een heel fleurig geheel dus.

Nog meer kleuren
Ook blauw en groen ga je dit jaar veel zien. Wat ik persoonlijk heel fijne kleuren vind.
Je jeans, die worden donkerblauw. Dus was je net van plan een lichte jeans aan te schaffen voor het voorjaar? Die kun je beter overslaan en gaan voor een mooi donderblauw exemplaar.

Broeken en rokken

Over broeken gesproken; 2018 wordt het jaar van de wijde broeken, het liefst met een ceintuur. En dan weer bij voorkeur een bindceintuur of een geknoopte ceintuur waarbij de broek nog een stukje boven de ceintuur uitsteekt. Wellicht even wennen, maar hé; we moesten destijds ook erg wennen aan de skinny jeans.
Deze musthaves mogen ook niet in je kledingkast ontbreken: rokken. Qua lengte kun je er dit jaar alle kanten mee uit: alles is goed. Maar het straatbeeld zal gedomineerd worden door de enkellange rokken.
Ook rokken met laagjes zul je weer veel gaan zien. En, jawel, rokken met bloemen er op. Heel veel bloemen… En daarnaast ook andere (drukke) prints, zoals etnische motieven, dierenprints en tropische prints. Dus die ene Hawaii-blouse? Die kan weer vanuit de verkleedkast in je kledingkast!

Pasteltinten

We hadden het er eerder al over: 2018 wordt het jaar van de pasteltints. Wat je ook veel zult gaan zien is lila en paars. Dit is een echte lentekleur, dus shop nu lekker gelijk online jouw mooiste paarse musthaves voor lente 2018!

Vergelijkbare blogs

Leave a Comment