Mode

Dameskleding met panterprint kopen: 3 tips

posted by Erik June 27, 2018 0 comments

Je ziet steeds meer vrouwen met leuke panterprint kleding en je hebt besloten dat ook jij dameskleding met panterprint aan je garderobe toe wil voegen. Maar hoe ga je precies te werk bij het kopen van deze vrij opvallende print? Je leest het in dit artikel. Zo geven we op deze pagina drie tips om de juiste dameskleding met panterprint te kopen. Kijk ook eens op panterprintje.nl voor leuke kleding met een panterprintje.

Kies je kledingstuk

Voor je dameskleding met panterprint koopt, moet je natuurlijk weten welk kledingstuk je precies aan wil schaffen. Je kunt een panterprint blouse kopen als je het wat subtieler wil houden, maar je kunt ook een panterprint broek, een panterprint rok, een panterprint jurk of een panterprint jas in huis halen. Als je weet wat voor kledingstuk je precies wil kopen, maak je jouw zoektocht naar mooie dameskleding met panterprint een stuk gemakkelijker.

Check de print

Sommige kledingstukken met panterprint zien er wat ordinair uit. Dit komt deels door de pasvorm van de kledingstukken in kwestie (te kort, te strak, te bloot), maar ook door de uitstraling van de panterprint zelf. Sommige panterprints zien er simpelweg wat goedkoper uit dan andere panterprints. Voor je een kledingstuk met panterprint koopt, raden wij je aan om de print in kwestie eens goed onder de loep te nemen. Ziet deze er stijlvol en luxe uit, of eerder ordinair en goedkoop? Uiteraard koop je een kledingstuk alleen als de print stijlvol en luxe is, niet ordinair en goedkoop.

Denk je outfit alvast uit

Het is verstandig om alvast te bedenken waar je jouw dameskleding met panterprint mee gaat combineren, voor je de betreffende kleding in huis haalt. Heb je nog extra kledingstukken of accessoires nodig om tot de juiste outfit te komen, dan kun je deze direct bestellen. Voor je het weet, kun je jouw stijlvolle panterprint outfit dragen. Leuk!

 

Vergelijkbare blogs

Leave a Comment