Mode

Volg deze tips voor een zakelijke uitstraling.

posted by Erik March 29, 2019 0 comments

Tijdens het werk of een zakelijke afspraak wordt er van je verwacht dat je er zakelijk uitziet en professioneel overkomt. Je presenteert uiteraard jezelf als een visitekaartje van het bedrijf. Daarom is het belangrijk om naast een goede outfit ook de juiste accessoires te dragen die ook van groot belang zijn. Hiervoor hebben we een aantal tips opgesomd.

1: Business tassen
De Plevier business tas is het ultieme voorbeeld van een zakelijke tas. Deze tassen zijn gemaakt van donker leer en geven je echt een zakelijke uitstraling.† Naast dat ze er supermooi uitzien zijn ze ook nog eens heel handig en gaan ze super lang mee. Het is wel een investering maar je kan er jaren plezier van hebben. De business tassen zijn verkrijgbaar voor dames en heren.

2: Blouse
Tegenwoordig ziet de zakelijke man of vrouw er niet meer zo uit als vroeger. De heren en dames pakken zijn verruild door een en broek met blouse. En dat hoeft niet eens persť een witte blouse te zijn met een stropdas. Ook spijker bloezen zijn een aanrader. Op deze manier oog je professioneel en modieus tegelijk.† Wanneer je er nette schoenen bij draagt dan is de outfit helemaal compleet.

3: Chique schoenen
Schoenen zijn erg belangrijk zorg dat je schoenen er ten alle tijden goed en verzorgd uit zien. Wanneer je een vrouw bent ben je niet verplicht altijd een hak te dragen maar het is wel natuurlijk altijd goed. Maar zonder hak is ook geen probleem denk aar aan een ballerina of een nette sneaker. Bij de mannen zijn leren schoenen ook geen must het hangt natuurlijk af van de sector.

4: Jurk
Wij vrouwen hebben wel veel geluk op het gebied van de zakelijke outfit. Tegenwoordig wordt er namelijk steeds meer toegestaan. We kunnen steeds meer kleuren gebruiken. Een jurk tot boven de knieŽn is toegestaan. Je kunt als vrouw spelen met zoveel mogelijk verschillende patronen en kleuren dat adviseren we je zeker om eens te doen. Een pantalon met een blouse of net shirt, geeft je ook een professionele uitstraling. Dat is prettiger voor in de wintermaanden.

5: De accessoires
Een goed horloge bij de man of een mooie ketting of ander sieraad bij de vrouw geeft een finishing Touch aan je outfit. Zorg dat het een oogblinker is maar dat hij niet te opvallend is en je outfit is helemaal af!

Extra tip:
Met een stijlvolle leren aktetas komt u altijd goed voor de dag bij klanten, collegaís of mede studenten. Lederen aktetassen staan voor kwaliteit, authenticiteit en vernieuwing. Wil jij ook een prachtige, zakelijke tas hebben? Bestel dan eenvoudig bij plevierbusinessbags.com. retroj

Vergelijkbare blogs

Leave a Comment