Mode

Beste Parajumpers Jassen

posted by Erik March 26, 2020 0 comments

Parajumpers is een bovenkledingmerk dat een aantal echt goede, high-end jassen maakt. De producten zijn gemaakt van eersteklas materialen, en zijn zelfs naar Canadese maatstaven warm! Maar high-end betekent ook duur, dus je moet er echt zeker van zijn dat je blij bent met je jas voordat je hem daadwerkelijk koopt. Parajumpers jassen zijn in ieder geval geen product , waar je zeker spijt van zult krijgen en die je nog jaren zult dragen.

Parajumpers Unieke functies

Er zijn bepaalde kenmerken die het merk in sommige van hun jassen heeft en de meeste zijn vrij uniek. Een van die kenmerken is een multi-cargo zak met rits aan de voorkant van de jassen, die eigenlijk drie aparte zakken binnenin heeft. Deze zijn ontworpen voor al uw benodigde accessoires – iPads, telefoons, portemonnees etc.

Echt praktisch. Sommige jassen hebben ook een uitneembare, met dons gevulde voering, die ontworpen is om je warm te houden in de winter. Maar je kunt het jasje ook uitdoen, zodat het lichter is en meer geschikt voor andere seizoenen.

En dat is een van de beste eigenschappen ooit – het maakt het jack veel veelzijdiger en betekent eigenlijk dat je meer waar voor je geld krijgt. In plaats van dat je het slechts een paar maanden kunt dragen, kun je PJ-jassen voor het grootste deel van het jaar dragen. Houd er echter rekening mee dat deze functies alleen gelden voorde kortere donsjassen, en niet de parka’s en jassen.

Een ander ding om op te merken is dat de meeste van hun jassen worden geleverd met een bontafwerking op de capuchon. Het is gemaakt van natuurlijk bont, echter heeft Parajumpers in ieder geval wel strenge normen als het gaat om de herkomst van het bont dat ze gebruiken. Parajumpers krijgen het bont van Finse bontboeren, die zich houden aan zeer strenge landbouw- en ethische regels.

Parajumper bondjassen bestellen

De gewenste Parajumper donsjas kun je eenvoudig online bestellen bij diverse winkels. Hans Voortman heeft een uitgebreide collectie in bondjassen en winterjassen. Afhankelijk van jouw eigen eisen en wensen kun je dan de geschikte Parajumper donsjas uitzoeken. Wacht niet langer en bestel vandaag nog jouw Parajumper winterjas of Parajumper donsjas van topkwaliteit!

Vergelijkbare blogs

Leave a Comment