Uncategorized

Streetwear Trends om naar uit te kijken in 2023

posted by Erik January 31, 2023 0 comments
F1C883C7-82B9-4F6D-A4A3-CA7EC2A037C8

Streetwear is de afgelopen decennia een steeds populairdere modetrend geworden en het vertoont geen tekenen van vertraging! Met de huidige trends van duurzame mode zullen streetwear looks zeker nog innovatiever en unieker zijn in 2023. Hier is een blik op enkele van de meest opwindende streetwear trends voor 2023 die je in de gaten moet houden.

Neon kleuren.

Neon kleuren hebben de afgelopen jaren een comeback gemaakt, en ze zijn zeker een hit in 2023! Ze kunnen een helder en speels element toevoegen aan elke look. Van felle neon groene broeken tot lichtgevende gele jasjes, met neon kleuren in je garderobe val je zeker op.

Gelaagde stukken.

Gelaagdheid is een van de beste manieren om interessante looks te creŽren met je bestaande garderobe. Door verschillende texturen, kleuren en prints in lagen te combineren, kun je een totaal unieke look creŽren die je persoonlijkheid weerspiegelt. In 2023 zullen we zien dat modeliefhebbers creatief worden met hun gelaagde stukken – van het mengen van traditionele stoffen zoals denim met nieuwe stoffen zoals veganistisch leer of imitatiebont, er zullen zoveel leuke manieren zijn om gelaagdheid te creŽren.

100% Biologisch katoen.

Biologisch katoen staat bekend om zijn duurzame en ecologische voordelen. In 2023 zal het aantal gebruikers van biologisch katoen alleen maar toenemen, omdat veel mensen op zoek zijn naar manieren om een ??positieve impact te hebben op de planeet. We zullen biologisch katoen zien in allerlei vormen, van streetwear-jassen en broeken tot accessoires zoals tassen, sjaals en petten. Een Nederlands merk dat hier al voorloper in is, is Future-Icon dat al langer biologische streetwear aanbiedt in hun webwinkel.

Gerecyclede denim.

Denim is altijd een klassieke keuze als het gaat om streetwear looks, maar dit jaar verwachten we ook veel upcyclede denim stukken te zien. Upcycling denim geeft oude kleding een nieuw leven door er patches, borduursels of verf op aan te brengen – waardoor iets totaal unieks ontstaat dat niemand anders heeft! Deze trend is geweldig voor wie milieubewust wil zijn en toch mee wil gaan met de laatste modetrends.

Conclusie:

Streetwear looks veranderen en evolueren altijd en dat maakt ze elk seizoen weer spannend! In 2023 verwachten we dat neonkleuren, gelaagde stukken en upcyclede denim stukken enkele van de heetste trends in streetwear mode zullen zijn. Maak je dus klaar voor modeliefhebbers – met deze looks zul je je zeker onderscheiden van de massa! Of je nu kiest voor opvallende kleuren of voor subtiele details zoals borduursels of patches, er is dit jaar voor ieder wat wils als het gaat om streetwear!

 

Vergelijkbare blogs

Leave a Comment