Mode

3 Stijlvolle babyproducten

posted by Erik November 5, 2018 0 comments
retro

Als je van mode en design houdt wil je als ouder ook stijlvol onderweg zijn. Gelukkig heb je een enorme hoeveelheid leuke babyproducten waaruit je kunt kiezen. We hebben uit eigen land een heleboel merken met stijlvolle producten zoals kinderwagens en draagzakken waaruit je als ouder kunt kiezen. We hebben daarom voor onze mama’s en papa’s ‘on the go’ onze favoriete merken opgesomd.

Kinderwagens

In Nederland hebben wij het heel erg met design. We geven ook graag geld uit aan onze kinderen.
Volgens statistieken geven wij in Nederland van alle Europese landen het meeste uit aan onze kinderen. Het is dan geen wonder dat we alleen in Amsterdam al 3 grote kinderwagen bedrijven zijn. Easywalker, Bugaboo en Joolz zijn allemaal internationaal succesvolle bedrijven. Het blijft natuurlijk een kwestie van smaak maar voor ons heeft Joolz wel de meest stijlvolle kinderwagens. De kinderwagens hebben strakke lijnen en ogen heel hoogwaardig. Er wordt op de juiste plekken gebruik gemaakt van metaal en stoffen waardoor een mooi contrast ontstaat tussen hard en zacht. Een contrast tussen degelijkheid en verzorging.

Draagzakken en draagdoeken

Een draagzak of draagdoek is perfect voor een mooie wandeling of om even snel met je kindje ergens naartoe te gaan. Je hebt je kindje dichtbij en je bent bewegelijk. Daarnaast is er genoeg keuze om een draagzak of draagdoek makkelijk te kunnen combineren met je outfit. Je kunt natuurlijk zelf een doek naar smaak vouwen maar voor ons gaat niks boven het gemak van een draagzak die daar speciaal voor gemaakt en getest is. Het merk Tula is onze top keuze draagzak.
Deze draagzakken zijn verkrijgbaar met gave prints waardoor ze een extraatje toevoegen aan je gehele outfit. Ze zijn ook nog eens super comfortabel omdat er heel veel aandacht is besteed aan ergonomie.

Luiertassen

Als je met baby onderweg bent kun je niet uit huis zonder een luiertas. Hierin stop je alle benodigdheden voor je baby. Flessen, luiers, en doekjes. Het is een ware ouder survival kit. Een luiertas moet in onze ogen niet alleen functioneel zijn maar ook stijlvol. Een tas die je in iedere gelegenheid kunt en wilt gebruiken. De tassen van Júme voldoen aan helemaal aan deze eisen. Daarnaast kun je deze tassen gebruiken als schoudertas of als rugzak. De binnenkant van de tassen zijn waterafstotend waardoor je ze makkelijk kunt schoonhouden. De tassen zijn ook gemaakt van buffelleder en je kunt er vanuit gaan dat ze mooier worden met de tijd.

Vergelijkbare blogs

Leave a Comment