Mode

Epileerveer kopen

posted by Erik January 21, 2015 0 comments

Vrijwel iedere vrouw komt er op den duur achter dat ook zij last heeft van haargroei op ongewenste plekken. Helaas groeit dit meestal op plekken die voor anderen zichtbaar zijn. Bijvoorbeeld op de bovenlip, op de wangen of op de kin. Een epileerveer kopen is de oplossing! Hiermee verwijdert u snel en pijnloos elke haar, op iedere plek. De haren komen vroeg of laat wel weer terug, maar omdat u de haren bij de wortel uittrekt, gaat daar veel tijd overheen.

Permanent verwijderen is duur
Er zijn voldoende methoden om haren te verwijderen, maar het nadeel is dat deze verwijdering niet voor iedereen even geschikt is. Daarnaast zijn het vaak dure behandelmethoden, die uw verzekeraar in veel gevallen niet vergoedt. U kunt daarom het beste een epileerveer kopen. Deze apparaatjes zijn door iedereen te gebruiken, een gevoelige huid of geen gevoelige huid, en niet duur in aanschaf.

Epileerveer
Een wonderproduct, zo staat de veer om mee te epileren van Epivera bekend. Niet zo lang geleden kwam het product op de markt maar nu al is deze in de badkamers van veel vrouwen te vinden. Haren verwijderen gaat snel en gemakkelijk. U rolt met de epileerveer over uw huid en de rest wijst zichzelf.

Ook voor de gevoelige huid
Omdat er geen chemicaliŽn, licht, straling of gels aan te pas komen, is de epileerveer een van de veiligste manieren van ontharen voor vrouwen. Last van een gevoelige huid? Dan moet u deze veer uitproberen. U merkt vanzelf hoe gemakkelijk ontharen is en kan zijn!

Vergelijkbare blogs

Leave a Comment