Mode

De beste jeans voor jouw lichaamstype

posted by Erik August 23, 2022 0 comments
pexels-neosiam-603022

Als het gaat om het vinden van de perfecte jeans, komt het allemaal neer op lichaamstype. Om de voor jou meest flatterende jeansstijl te vinden, is het belangrijk om rekening te houden met je natuurlijke verhoudingen. Hier is een gids om je te helpen de beste jeans voor jouw figuur te vinden

De beste jeans

Er zijn genoeg merken zoals Red Button jeans die rekening houden met verschillende lichaamsvormen. Hieronder lees je welke jeans het best geschikt zijn per lichaamsvorm.†

Peervormig: De beste jeans voor jou is een jeans die je onderste helft in balans brengt. Zoek naar modellen met wat extra ruimte bij de heupen en dijen, en een taps toelopend been. Dit zal helpen om de illusie van een meer zandloper achtig silhouet te creŽren.

Zandloper: Hierbij zijn jeans met een hoge taille en getailleerd door de heupen en dijen de beste keus. Deze stijl accentueert je rondingen en geeft je een sexy, vrouwelijke look. Vermijd wijde modellen die je groter doen lijken dan je in werkelijkheid bent.

Rechthoekig: Je hebt een rechthoekig lichaamstype als je taille ongeveer dezelfde omtrek heeft als je heupen en buste. Je schouders mogen iets breder zijn dan je heupen, maar niet veel. Veel catwalk modellen hebben dit soort lichaam.

Verschillende soorten jeans

Op ieder potje past een dekseltje en zo geldt dat ook voor jeans. Hieronder lees je de verschillende modellen jeans:

  • Skinny Jeans : De Skinny Jeans wie kent hem niet. Dit is een jeans die aansluitend past bij je been en de pijpen lopen smal naar de enkels. Hierdoor komen je benen goed naar voren.
  • Straight leg jeans: De naam zegt het al. Bij de straight leg jeans lopen de pijpen recht naar beneden. Deze jeans is een echte klassieker en past bij de meeste lichaamsvormen.
  • Flared jeans: Deze jeans kenmerkt zich door de hippietijd van de jaren 70. Door de wijd uitlopende pijp lijken je benen optisch langer.
  • Hoge taille jeans: Met deze jeans leg je de focus meer op je taille waardoor je benen langer lijken.†
  • Lage taille jeans: Bij deze jeans valt de taille extra laag onder de heupen. Dit is het tegenovergestelde van de hoge taille jeans en hierdoor lijken je benen optisch korter.†
  • Cropped jeans: Bij deze broek komen je pijpen een stuk boven je enkels.†
  • Boyfriend: Deze jeans geven een nonchalante uitstraling en zitten behoorlijk comfortabel. De jeans valt laag op de heupen.†

Conclusie†

De beste jeans voor jouw lichaamstype zijn de jeans die het beste bij je lichaamstype passen. Als je een zandloper bent, dan zijn skinny jeans of straight leg jeans het beste voor jou. Als je een peervormig lichaam hebt, dan zullen wijde pijpen of flare jeans helpen om je heupen in balans te brengen. En als je een appelvormig lichaam hebt, dan zullen bootcut jeans helpen om je taille te definiŽren.

Het maakt niet uit wat je lichaamstype is, het belangrijkste is dat je een jeans vindt die goed past en comfortabel zit. Als je eenmaal een jeans hebt gevonden die je mooi vindt, kun je hem met alles combineren!

Nu je weet waar je op moet letten, ga je op zoek naar de perfecte jeans voor jou!

 

Vergelijkbare blogs

Leave a Comment