Uncategorized

De mooiste Marc Jacobs om uw pols

posted by Erik October 9, 2017 0 comments

Marc Jacobs, een getalenteerde Amerikaanse modeontwerper. Deze modeontwerper heeft meer dan 200 winkels in ruim 80 verschillende landen zijn eigen winkel zitten. Marc Jacobs staat bekend om de sieraden die hij heeft ontworpen maar ook horloges en accessoires. Ook verkoopt hij veel kleding, parfum, maar ook tassen en schoenen.

Het leven van Marc Jacobs
Deze beroemde modeontwerper is geboren op 9 april in 1963. Hij is opgegroeid in New York, is geslaagd aan de High School of Art and Design. In 1981 is hij begonnen met studeren aan de Parsons school of design ook gelegen in New York. Na heel wat gewerkt te hebben met namen zoals Robbert Duffy, is hij gaan werken aan zijn eerste collectie die hij in 1986 uitbracht onder zijn eigen naam. Hier kwam uiteindelijk ook de lijn: ‘Marc by Marc Jacobs’ bij. De Modeontwerper is sinds 1997 werkzaam bij Louis Vuitton waar hij de rol als artistiek directeur vervulde, hij tekenende hiervoor de eerste Prêt-à-proterlijn.

Horloges van Marc Jacobs
Horloges zijn een belangrijk onderdeel van Marc Jacobs, deze Modeontwerper maakt het voor iedereen mogelijk om er geweldig uit te zien. De stijl is classy maar ook tijdloos, waardoor u ze met elk jaargetij kan dragen. Ook omdat de modellen zo tijdloos en classy zijn kunt u ze ook naar elke gelegenheid dragen, van een bruiloft, naar een gala maar ook op uw werk steelt u de show. De ontwerpen van Marc worden ook steeds diverser en een spreekt een steeds grotere doelgroep aan. Doordat er zoveel verschillende modellen zijn is er voor ieder wat wils. Met een horloge van deze stijlicoon maakt u iedere outfit feilloos af. De horloges van Marc Jacobs zijn van hoogwaardige kwaliteit, u hoeft niet bang te zijn dat deze niet lang mee zullen gaan. Een horloge van Marc Jacobs zit in een mooie verpakking van deze ontwerper en word geleverd met een officieel garantiebewijs. op het uurwerk van de horloge zit een garantie van 2 jaar.

 

Vergelijkbare blogs

Leave a Comment