Uncategorized

Waarom ga jij terug naar je ex?

posted by Erik April 21, 2022 0 comments
pexels-andre-furtado-1417255

Je herkent het vast wel je relatie is kort of lang geleden uitgegaan en overweegt weer om terug te gaan naar je ex. Stel jezelf dan wel de vraag waarom je je ex terug wilt? En waarom was het precies uitgegaan? In dit artikel leg ik uit waarom de meeste mensen terug gaan naar hun ex en help ik jou bij het nadenken over de juiste keuze.

Eenzaamheid

Veel mensen voelen zich vaak eenzaam als het net uit is met hun partner. Mensen zijn op zoek naar verbondenheid en een maatje. Dit hoeft echter niet perse je ex te zijn. Je wilt verbondenheid en liefde voelen en het maakt daarbij niet uit wie het is. Denk daarom goed na of je alleen je ex terug wilt om meer verbondenheid te voelen of ook om andere redenen. Het kan dus heel goed zijn dat je moeilijk vind om meer alleen te zijn, maar niet perse je ex terug wilt hebben.

Mist zijn persoonlijkheid

Een van de belangrijkste redenen waarom veel mensen terug willen naar hun ex is om hun persoonlijkheid. Het kan namelijk zo zijn dat je een ex hebt die je altijd aan het lachen maakte of dat ie jou elke dag complimentjes gaf. Als dit de reden is om bij hem terug te gaan denk dan goed na over wat er de vorige keer fout ging. Misschien denk je alleen aan de positieve kanten en niet aan de negatieve kanten waardoor het de vorige keer fout ging.

Mist de relatie

Soms heb je ook echt gevoel dat je fouten hebt gemaakt in de relatie. Je gaat dan nadenken over problemen die voorkomen hadden kunnen worden. Dan kan het best zijn dat je het toch opnieuw wilt proberen. Het daarbij belangrijk dat je goed voor je kan halen waar het fout ging zodat je niet twee keer dezelfde fout maakt.

 

Als je hebt bepaald om terug te gaan naar je ex, is het verstandig om er over na te denken of je ex ook naar jou terug wilt en wanneer komt je ex niet meer terug.

Vergelijkbare blogs

Leave a Comment