DesignUncategorized

Inspiratie voor een verjaardagscadeau: ontwerp bedrukte kleding!

posted by Erik January 27, 2017 0 comments
T'shirt bedrukken

Is je vriend, vriendin, nichtje, moeder, oom of een ander familielid binnenkort jarig? Zit je je vlak voor de tijd weer te bedenken wat je diegene dit jaar moet schenken? Dan kan je de ‘makkelijke weg’ kiezen en voor een bloemetje of cadeaubon gaan, maar je kunt ook eens met een origineel cadeau komen. Wat dacht je van bedrukte kleding? Als je dit op een persoon afstemt kan dit voor iédereen leuk zijn! Lees maar eens verder…

Bedrukte kleding voor kinderen
Een verjaardagscadeautje nodig voor je neefje, nichtje, zusje of broertje? Over het algemeen kan je kinderen snel blij maken met bedrukte shirts, vooral als je deze afstemt op de persoon zelf. Is het kind gek op sporten? Dan kan je een mooi sportshirt laten bedrukken, bijvoorbeeld met de naam van de persoon achterop de rug of met een gaaf printje. Is het kind fan van een bekend persoon of zijn/haar huisdier? Dan is het wellicht leuk om een foto daarvan te bedrukken op het shirt. Een zeer persoonlijk geschenk waar het kind vast wel blij mee is.

Bedrukte kleding voor (jong) volwassenen
Niet alleen voor kinderen, maar ook voor (jong) volwassenen kan een bedrukt shirt een erg leuk geschenk zijn. Een shirt is bovendien een veel gedragen kledingstuk: je kunt het overdag dragen, tijdens het uitgaan, maar ook onder een colbertje. Je hebt keuze uit een basic wit shirt, een shirt waarbij de mouwen en neklijn een andere kleur hebben dan de rest van het shirt of een mooi, vrolijk gekleurd shirt. Ook kan je verschillende maten en designs kiezen. Kortom, voor ieder wat wils!

Ben jij nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden met betrekking tot het bedrukken van shirts? Bij Snelkledingbedrukken.nl kan je shirts laten bedrukken voor en zeer aantrekkelijk, laag tarief. Het bedrijf heeft 17 jaar ervaring en is altijd in staat je te voorzien van goed advies. Neem gerust (vrijblijvend) contact op!

 

Vergelijkbare blogs

Leave a Comment