Uncategorized

Waar moet een goed telefoonhoesje aan voldoen?

posted by Erik October 14, 2019 0 comments
beautiful-bright-cases-374140

Bijna iedereen die een telefoon heeft, heeft ook een telefoonhoesje. Je houdt hem per dag meerdere keren, misschien wel uren vast. Dan kun je er maar beter voor zorgen dat hij aan al je wensen en eisen voldoet.

Hij moet je smaak zijn
Bij iets dat je iedere dag zo vaak ziet, kun je er maar beter voor zorgen dat je hem ook een beetje mooi vindt. Veel mensen kiezen voor een neutraal telefoonhoesje, een degelijk exemplaar. Anderen kiezen juist voor een opvallend model, en wisselen dit zelfs meerdere keren per jaar. Wat voor hoesje je ook kiest, zorg ervoor dat hij je telefoon mooier maakt en je er mee in het openbaar gezien wil worden. Een passief agressieve tekst op je hoesje is leuk, maar misschien minder passend om tijdens je werk mee rond te lopen.

Hij moet goed passen om jouw toestel
Natuurlijk heb je niets aan je hoesje als hij niet goed past om jouw toestel. Er zijn tegenwoordig zoveel toestellen, in zoveel verschillende formaten en uitvoeringen te koop, dat je goed op moet letten bij aanschaf. Samsung Galaxy S9 hoesjespassen, heel logisch, niet op een iPhone. Maar ook op andere Samsung toestellen gaan ze niet goed passen, dus zorg dat je altijd een hoesje koopt dat precies past bij de formaten van jouw telefoon. Dan weet je zeker dat je kostbare bezit zo goed mogelijk beschermd wordt.

Hij moet zijn werk goed doen
Een telefoonhoesje koop je om je telefoon te beschermen. Kies er dus eentje die dat ook echt doet, anders is het zo nutteloos. Laat je je telefoon vaak vallen? Kies een variant met een stevige rand, die daar goed tegen beschermt. Heb je snel krassen op je telefoon, omdat je hem bijvoorbeeld in je tas gooit? Kies dan een hoesje dat ook je scherm beschermt.

Hij moet betaalbaar zijn
Laten we eerlijk zijn: zon smartphone is hartstikke duur. Eigenlijk zou je er, bij zon grote uitgave van de fabrikant gewoon een passend hoesje bij moeten krijgen. Of beter nog: smartphones zouden zo gemaakt moeten worden dat zij goed tegen een stootje kunnen, en je helemaal geen hoesje meer nodig hebt.

Tot die tijd, als die er al ooit gaat komen, kun je niet anders dan zelf een goed hoesje aanschaffen. Maar heb je net een paar honderd euro uitgegeven aan een nieuwe telefoon, dan zit je er niet op te wachten dat je smartphoneshoesjeje ook nog eens op hoge kosten jaagt. Betaalbare hoesjes hebben dan ook de voorkeur, al geldt helaas wel vaak dat goedkoop duurkoop is. Check dus goed of het goedkope hoesje dat je op het oog hebt, wel aan de kwaliteitseisen voldoet.

 

Vergelijkbare blogs

Leave a Comment